Perfil profesional

  • Descripción
   En Alba Clinica Dental hacemos Odontologia Amiga. Los pacientes son el centro de nuestra actividad y los tratamos como se trata a un amigo; con cuidado, proximidad y respeto.

   Una amistad se basa en la confianza. En Alba Clinica Dental entendemos la odontologia amiga desde el consejo profesional y honesto.
   Nuestro equipo de profesionales titulados sigue un plan de formación continuada para adquirir nuevos conocimientos y habilidades para poderle ofrecer mejores tratamientos.
 • Comentarios de pacientes verificados

  • 08/03/2019
   por Gina Busom
   Ja fa més de dos anys que sóc pacient i puc dir amb gran certesa i sinceritat que són uns i unes grans professionals. Amb un tracte molt proper i familiar que sempre s'agraeix.
   04/03/2019
   por Lou G.
   Estem molt contents amb el tracte rebut, els nostres fills tenien pànic al dentista i l'odontopediatra té una mà excel·lent amb els més petits, ha aconseguit que la petita amb només 3 anys no plori ni una llàgrima i vingui convençuda. Ja fa un parell d'anys que venim i ho seguirem fent. Gràcies equip!!
   27/02/2019
   por Dau Pm
   Totalmente recomendable. Excelentes profesionales con un trato personal inmejorable. Gracias a todo el equipo.
   12/02/2019
   por Anna Quilez
   Molt descontenta, no li recomano a ningú, una cosa es que les intervencions siguin elevades però no falses. Mes passat primera visita nena de 6 anys pressupost de dos reparacions x càries interdental. Li reparen una però hem cobren 130e perque és interdental, sense factura.... i hem donen cita per l’ altre reparació. Anul·len la cita perquè el preu es molt abusiu i anem a un altre clínica dental i la meva sorpresa es que només se li ha de reparar una peça que de interdental res, ja que en aquesta clínica si que li han fet ortopantografia...només m’ha costat 42e la meva pregunta és: l’anerior vegada era interdental de veritat.???? Mai mes
   30/01/2019
   por Melinda Boggiano
   Hice una primera visita para la ortodoncia y me ha encantado el trato de la doctora y colaboradores !! Sobre todo las chicas de recepcion Lucia y Roxana han sido muy amables y profesionales 🌝
 • Imagen de ALBA CLINICA DENTAL TARRAGONA
  ALBA CLINICA DENTAL TARRAGONA