Perfil profesional

 • Opiniones de pacientes verificados

  • 29/08/2019
   Opinión de
   sandra
   Recomiendo esta clínica porque tienen un nivel superior al resto de clínicas que existen en la zona. Me he realizado un tratamiento de carillas y estoy muy contenta con el resultado y la sonrisa que me han dejado.
   29/08/2019
   Opinión de
   Nico
   Trato cercano y muy profesional
   26/03/2019
   Opinión de
   A Google User
   D-na dr. Ioana Voda, un om de nota 10+, are rabdare sa-ti explice tot,ce nu ti-au explicat alti dr.Multumesc din suflet ptr tot, d-na dr!!! Recomand din tot sufletul!!!
   20/03/2019
   Opinión de
   A Google User
   Cea mai buna clinica ORL! Profesionalism, curatenie si doctori foarte buni! Va multumesc pentru ca mi-ati redat echilibrul!
   20/02/2019
   Opinión de
   A Google User
   Persoanele ce lucreaza la receptie, practic primii oameni cu care intri in contact, sunt total neprofesioniste si needucate. Din aceasta cauza nu voi mai apela la serviciile clinicii pentru ca doctorii de acolo pot fi gasiti si in alta parte.
   19/02/2019
   Opinión de
   A Google User
   Clinica Nova vis a vis de liceul Benjamin Franklin (sau IOR cum il stie lumea)la 20m pe partea dreapta este o cladire unde veti vedea clinica. Se coboara la parter avand in stanga receptia. Am avut programare la doamna doctor Ene Monica fiind suspect de otita. Am facut programare la dansa in urma recenziilor bune si asteptarile mele au fost pe masura. O doamna atenta, calma, linistita. Am avut o conversatie placuta (medic-pacient) apoi a urmat consultatia. Pe aceasta cale ii mai multumesc inca o data. Recomand doamna dr.Ene Monica.
   11/09/2018
   Opinión de
   A Google User
   Am fost acolo, după ce mai mult de un an nu am putut găsi cauza vertijului /amețeli de care sufeream și care îmi făcea viata destul de complicata la care se mai adaugă și stresul și anxietatea care este acompaniata de aceasta stare de instabilitate /ameteala/vertij. La 28 de ani, nu e normal ca deja sa se inceapă sa ai probleme de sănătate de acest fel! Am făcut toate testele posibile, în Danemarca Polonia, Italia, R. Moldova, însă cauza vertijului nu a fost stabilita, și tratamentele și diagnoza erau greșite. Aici, la clinica Nova am făcut toate testele pentru echilibru/apărea tul vestibular , care au scos la iveala problema: nervul mai puțin activ în urechea stingă. Cine s-ar fi gindit la aceasta !? Încep tratamentul imediat, și sunt sigur ca în 3 luni, am sa uit de amețeli și anxietatea care a venit din aceasta cauza. Mulțumesc doamnei Luminița pentru expertiza și pentru atenția acordata la toate datele din teste și pentru profesionalismul ei! La fel și pentru Ioana, care ma încuraja în timpul testelor :) Va mulțumesc mult și am sa va recomand tuturor care suferă de aceste simptome sa vina la dumneavoastră! Cu stima, Ion
 • Tu opinión cuenta

  Valora esta clínica/dentista*

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

  *

  1 2 3 4 5

  Imagen de CLINICA NOVA
  CLINICA NOVA