Perfil profesional

 • Opiniones de pacientes verificados

  • 23/03/2019
   Opinión de
   A Google User
   Tracte personal i professional excel·lent. Tenia pànic d’anar al dentista i m’han ajudat moltíssim a anar-hi més tranquil·la i a relaxar-me en el moment de les intervencions, no m’han fet mal i cada cop i vaig més relaxada. Complementar el tractament dental amb osteopatia i teràpia neural, m’ha alleujat els dolors que tenia a la mandíbula i a la zona dels queixals del seny. Moltíssimes gràcies per tot i fins aviat!
   19/03/2019
   Opinión de
   A Google User
   Un centre molt molt recomenable, molt bones professionals, delicadessa tan amb nens com amb adults (en el meu cas extracció d'un queixal del seny ( un 10?) i extracció d'amalgames (protocol i ejecució excel.lent). Molt bon assessorament. Gràcies Món de Somriures.
   24/01/2019
   Opinión de
   A Google User
   Mi experiencia fue MUY MALA, fue con una doctora nose su nombre es sudamericana, no tengo nada en contra de ellos eh, pero en especial con ella si. Me hicieron un empaste, no me llegaron a dormir bien, estuve allí sola dentro de la sala con la anestesia una media hora, sin que nadie viniera, cuando me estuvo empastando la muela fue sin ningun cuidado, me hizo daño y me dijo que me estuviera quieta para no rajarme la lengua, bueno desastroso. Yo he ido a dentistas toda mi vida, he llevado ortodoncia y por culpa de esta doctora he cogido miedo. No lo recomiendo en absoluto.
   04/01/2019
   Opinión de
   A Google User
   El tracte es excelent, tant de recepció com dels profesionals. Bones instalacions
   25/10/2018
   Opinión de
   A Google User
   Vaig mirsr diversos pressupostos abans de decidir-me per monsomriures. ara he acabat de fer tot el que necessitava. Escric aqui perquè he quedat molt satisfeta. Gran professionalitat i amabilitat de tot l'equip. ho recomano.
 • Tu opinión cuenta

  Valora esta clínica/dentista*

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

  *

  1 2 3 4 5

  Imagen de MON DE SOMRIURES
  MON DE SOMRIURES